mittaristo

MetsäSake

MetsäSake – työhyvinvoinnin seurantatyökalu

MetsäSake-sovellus on kaikille maksuton työhyvinvoinnin havainnointiin ja kehittämiseen tarkoitettu Excel-pohjainen sovellus. Työhyvinvoinnin mittarityökalu MetsäSake on tehty Ennakoinnilla tuottavuutta metsätöihin -hankkeessa pienten ja keskisuurten metsäkoneyritysten työhyvinvoinnin johtamisen ja sen haasteiden havainnoinnin tueksi. MetsäSake kuvaa graafisesti työhyvinvoinnin osa-alueiden tasot ja niiden kehittymisen. Käyttöönottovaiheen jälkeen MetsäSakea voidaan käyttää yksinkertaisimmillaan vain päivittämällä mittarit sovelluksen yhdellä sivulla. Lue lisää ohjeesta:… Lue lisää MetsäSake – työhyvinvoinnin seurantatyökalu

Ennakoinnilla tuottavuutta metsätöihin

Hanke kertoo kansantajuisesti millaisista osista metsäkoneyrityksen työhyvinvointi koostuu, miten sen tasoa voidaan ennakoivasti ja jälkikäteen arvioida sekä miten työhyvinvoinnin seuranta voidaan liittää yrityksen johtamisjärjestelmään.

Hanke alkoi 2013 ja päättyi 2014.

Yhteyshenkilö

Annikki Pere
puh. 050 563 9571
annikki.pere[at]tts.fi
TTS Työtehoseura

Mitä pitäisi opetella?

Katso mitä Maikki Kropsu Metsä Groupista miettii metsäalalle tyypillisen sitkeyden hyvistä ja huonoista puolista. Lisäksi hän kertoo mitä hän on oppinut omasta esimiestoiminnastaan.