Kannusteilla tulokseen ja parempaan työhyvinvointiin

Koneyrittäjien liitto on tehnyt videoita työn sujuvuuden ja työolojen parantamisen merkityksestä henkilöstön työhyvinvoinnin lisäämisessä. Neljä videota valmisteltiin Kannusteilla tulokseen ja parempaan työhyvinvointiin -hankkeessa, jonka rahoittajana oli Metsämiesten Säätiö. Videoiden teemoina ovat yrityksen tavoitteiden ja työntekijän hyvinvoinnin suhde, työhyvinvointi ja kannusteet, johtaminen ja sujuva työ sekä työympäristö- ja välineet työhyvinvoinnin edistäjänä.

Videoilla haastatellaan asiantuntijoina työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juustia Varmasta ja työhyvinvointiasiantuntija Hannu Pursiota HRM-työhyvinvointipalveluista. Käsiteltäviin aiheisiin yrittäjänäkökulmaa tuovat Jussi ja Jouni Puoskari Motoajo Oy:stä, Antero Kiesiläinen Metsä-Kiesit Oy:stä ja Juha Metsä-Mattila Metsä-Mattila Oy:stä. Kukin video kestää 3-5 min ja ne voi katsoa missä järjestyksessä hyvänsä.

 

 

Video 1: Yrityksen tavoitteiden ja työntekijän hyvinvoinnin suhde

Video 2: Työhyvinvointi ja kannusteet

 

Video 3: Johtaminen ja sujuva työ

Video 4: Työympäristö ja välineet työhyvinvoinnin edistäjinä

 

Metsähyvinvointi-hankkeessa tuotettuja tietoja hyödynnettiin videoiden suunnittelussa.

Kannusteilla tulokseen ja parempaan työhyvinvointiin -hanke tavoitti kahdeksalla paikkakunnalla yli 100 yrittäjää ja lisäksi hanke esitteli työhyvinvointiasiaa tammikuussa 2016 Turveristeilyllä. Hanke mahdollisti koneyrittäjien käytössä olevan Kymppilastu 3 -seurantaohjelman päivittämisen kannustavan palkkauksen mallilla. Hanke päättyy 31.12.2016.

Kannusteilla tulokseen ja parempaan työhyvinvointiin hankkeen verkkosivu