Osallistu tapahtumiin ja löydä ajatuksia blogeista

Metsähyvinvointi-ohjelman koordinointi siirtyi vuonna 2015 Metsäteholle. Mukana on sekä vanhaa, kuten jo perinteeksi muodostunut Finlandia-talon Ajankohtaistapahtuma, että uutta toimintaa, kuten Siivittäjien valmennuspäivät. Verkkosivuja kehitetään ja monipuolistetaan.

Metsähyvinvointi-ohjelma tarjoaa myös valmennuspäiviä metsäalan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille metsäalalla työskenteleville henkilöille. Kutsumme kaikkia metsäalan työhyvinvointia edistäviä henkilöitä Metsähyvinvoinnin Siivittäjiksi. Kesäkuussa järjestettiin valmennuspäivä Vierumäellä. Seuraava Siivittäjä-päivä on 27.10.2015. Jos koet asian omaksesi ja olet kiinnostunut valmennuspäivistä ja Siivittäjistä, laita viestiä Lauralle (laura.kammonen(a)metsahyvinvointi.fi). Tule mukaan siivittämään yhdessä Metsähyvinvointia!

Ajankohtaistapahtuman ilmoittautumisen löydät tapahtuman sivulta.

Tavoitteena vuonna 2015 on ollut myös erityisesti Metsähyvinvoinnin www-sivujen nosto merkittävään rooliin ohjelman jalkauttamisen näkökulmasta. Sivuston Tuloksia-osioon on koottu ohjelmassa mukana olleiden hankkeiden tietokortteja (kaikki hankkeet), joiden kautta pääsee lukemaan, mitä hankkeissa tehtiin ja minkälaisia tuloksia saavutettiin. Kaipaamme vielä lisää päivitystä näihin erityisesti tuloksien kannalta! Yhteyttä voitte ottaa Artoon (arto.kariniemi(a)metsahyvinvointi.fi).

Sivustolle on myös haluttu tuoda sekä tutkimus- että kokemusnäkökulmaa blogien kautta. Työssä opittua -blogista löytyy tietoa ja tarinoita: esimerkiksi Valmentaja-nimimerkki tarjoaa laajamittaisesti esimerkkejä ja näkökulmia työhyvinvoinnista sekä yksilön että työyhteisön kannalta. Metsämies taas luo katsantoa esimerkiksi metsäalan ja -teollisuuden työkulttuurin, rakenteiden ja tulevaisuuden osa-alueisiin. Siivittäjän takaa löytyy metsäalan ihmisiä, jotka kertovat mitä he ovat kokeneet, kokeilleet tai keskustelleet omissa organisaatioissaan. Siivittäjä-blogeja on tulossa syksyllä 2015 sivustolle lisää. Aiheet ja tarinat tuovat hyvinvoinnin näkökulmia aivan kenttätasolta asti.