Siivittäjät Vierumäellä kesäkuussa

Siivittäjät 11.6.2015

Siivittäjät kokoontuivat 11.6.2015 Vierumäellä valmennuspäivän merkeissä. Teemana oli tällä kertaa ”Mielekäs työ”. Valmennuksen ohella kerrottiin Metsähyvinvointi-ohjelman nykytilanteesta. Ohjelman koordinaatio on siirtynyt TTL:ltä Metsäteholle. Sivuston blogitarjontaa tulevat monipuolistamaan Siivittäjien kirjoittamat blogit heidän omista kokemuksistaan ja havainnoistaan työelämän arjessa.

Päivä kirvoitti osallistujien joukossa vilkasta keskustelua sekä pohdintoja esimerkiksi työtavoista. Kotiinviemisinä lähti pieniä oivalluksia ja ajatuksia onnistumisesta ja työn mielekkyydestä.

Syksyllä seuraava päivä

Seuraava Siivittäjien valmennuspäivä järjestetään ti 27.10.2015 Vierumäellä. Teemana tällä kertaa on itsensä johtaminen. Tarkemman ohjelman saat Laura Kammoselta.

Päivän ohjelma ja ruokailu ovat maksuttomia. Ilmoittaudu suoraan Laura Kammoselle. Tarvittavat tiedot löydät verkkolomakkeesta. Ilmoittautumisajan mentyä umpeen, ota yhteyttä. Jos haluat kuulla lisää ja osallistua valmennuspäiviin, kerro kiinnostuksestasi liittyä Siivittäjien viestilistalle!

Kaikki yhteydenotot: laura.kammonen(a)metsahyvinvointi.fi / 040 570 4777.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Siivittäjät 11.6.2015