Uutta sisältöä sivulle ja näkyvyyttä ohjelmalle

kuvitus_ihmiset_sydan_turkoosiKatsaus viimeiseen vuoteen

Vuoden 2014 lopussa laajennettua Metsähyvinvointi-sivustoa kehitettiin edelleen suunnitellun mukaisesti palvelemaan perimmäistä tarkoitusta, tiedon tasaamista ja välittämistä. Sivustolla julkaisiin vuonna 2015 suuri määrä eri kirjoittajien blogeja.

Esimerkiksi Valmentaja-blogeista löysi vinkkejä ajankohtaisiin ajatuksiin siitä, mistä hyvinvointia kumpuaa ja miten sitä voi kehittää. Metsämies-nimimerkin blogit taas valottivat taustaa työhyvinvointikeskustelulle, miten toiminta ja kulttuuri ovat jalostuneet ja mitä sellaista tapahtuu toimintaympäristössämme mikä vaikuttaa liiketoimintaan, työntekijöihin, heidän osaamiseensa ja tulevaisuuden näkymiin.

Metsähyvinvoinnin Siivittäjä-verkosto pääsi vuonna 2015 osallistumaan kahteen hyvinvointi-teemaiseen valmennuspäivään Vierumäellä. Kesäkuussa 2015 järjestettiin Mielekäs työ -valmennus ja lokakuussa kokoonnuttiin itsensä johtamisen teemalla.

Siivittäjät kirjoittivat myös huomattavan määrän blogeja, jotka käsittelivät monipuolisesti esimerkiksi tehdyissä hyvinvointihankkeissa esiin nousseita asioita ja arjen pieniä onnistumisia.

Vuonna 2015 järjestettiin ensimmäiset Metsäalan Johtamisakatemian kurssit ja keväällä 2016 kolmas. Kurssit saivat hyvää palautetta ja niiden järjestämistä jatketaan. Talvella 2016 julkaistuilta Johtamisakatemian sivuilta voi tutustua edellisten kurssien teemoihin ja alustajiin tarkemmin. Akatemiaan osallistuneiden Vaikuttaja-blogit löydät täältä.

Syksyinen ajankohtaistapahtuma keräsi jälleen suuren joukon Metsähyvinvoinnista kiinnostuneita Finlandia-talolle. Seuraava ajankohtaistapahtuma järjestetään 17.11.2016.

Edellisen vuoden aikana Metsähyvinvointi oli aiempaa enemmän näkyvillä. Esimerkiksi Metsäpäivillä ja Käpy-risteilyllä Tuija Tähtinen veti osallistujajoukolle valmennuksen ja workshopin. Näiden ohella oltiin näkyvillä myös pienemmissä organisaatioiden sisäisissä koulutuspäivissä. Tapahtuneissa heränneistä ajatuksista voi lukea tarkemmin täältä. Lisäksi julkaistiin ajankohtaistapahtumassa jaettu esite ohjelman vaiheesta ja nykytilasta. Metsähyvinvointi-ohjelmasta ja Metsäalan Johtamisakatemiasta tuotettiin kaivatut infopaketit, joita voi esittää esimerkiksi sisäisissä tilaisuuksissa.

Vuonna 2016 on alettu suunnitella voimakkaasti Metsähyvinvoinnin seuraavia askelia. Syksyn ajankohtaistapahtumassa julkaistaan Metsähyvinvointi-ohjelman aikana syntyneiden keskeisten oivallusten pohjalta syntynyt sanoma.

Seuraa Metsähyvinvointia ja osallistu jakamalla hyviä ideoita eteenpäin. Yhdessä onnistumme paremmin!