Ohjausryhmä

Johtamisakatemian ohjausryhma
Vasemmalta: Kati Järvinen, Eliisa Kallioniemi (kurssin 1 Kymppi), Marja Viluksela, Ilari Pirttilä

Metsäalan Johtamisakatemian ohjausryhmä viitoittaa akatemioiden toteutuksen ja päättää kursseille kutsuttavat henkilöt. Ohjausryhmään kuuluvat Ilari Pirttilä (pj), Marja Viluksela, Kati Järvinen, Tuija Tähtinen ja Heikki Pajuoja (siht.). Ohjausryhmä voi myös konsultoida muita asiantuntijoita.

Ilari PirttiläIlari Pirttilä

Ilari Pirttilä on Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja.

Pirttilä on ollut mukana kehittämässä työelämää metsäalalla Säätiön hyvinvointinäkökulmasta jo vuosia. Metsäalan Johtamisakatemian syntymiseen hän on vaikuttanut voimakkaasti henkilökohtaisella panoksellaan. Hän on ollut kehittämässä akatemiakonseptia osallistumalla kursseille 1 ja 2 ja toimii akatemian ohjausryhmän puheenjohtajana.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@mmsaatio.fi

Marja VilukselaMarja Viluksela

Marja Viluksela on kokenut työelämän kehittämisen ammattilainen. Hän toimi liki kaksikymmentä vuotta erilaisissa työelämän kehittämistehtävissä.

Viluksela toimii kursseilla myös alustajana.

Sähköposti: marja()ajatuspari.fi

Kati JärvinenKati Järvinen

Kati Järvinen on hyvinvoinnin ja tuottavuuden asiantuntija ja toimii asiakkuusjohtajana ja valmentajana HRM Partnersilla. Hän on aktiivinen toimija valtakunnallisella tasolla uuden ajan työn mielekkyyden ja tuottavuuden yhteensovittamisessa.

Järvinen toimii kursseilla myös alustajana.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@hrmpartners.fi

Tuija Tähtinen

MMM, yritysvalmentaja Tuija Tähtinen on luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen sekä kokenut asiantuntijaorganisaation esimies ja verkostojen johtaja.

Tähtinen toimii kursseilla myös fasilitaattorina.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@valmennuksenvire.fi