Blogit

Kaikki Blogit

Kaikki julkaistut blogit löydät täältä listauksesta. Artikkelit on jaoteltu kategorioittain (alla).

Silmu

valpastu-ja-vuorovaikuta_400-473Metsähyvinvoinnin Silmut ja Kasvualusta on Metsähyvinvointi-ohjelman tuloksena syntynyt näkemys mahdollisuuksista, eteenpäin vievistä poluista!

Silmut ja Kasvualusta yhdessä mahdollistavat koko metsäalan menestyksen!

Jotta Silmu eli yksilö voi onnistua, se tarvitsee kasvuunsa ja kehittymiseensä Kasvualustan, eli toimivan yhteisön ja verkoston. Silmut ja Kasvualusta yhdessä mahdollistavat koko metsäalan menestyksen!

Silmu-blogeista löydät Silmujen ja Kasvualustan oivaltamista tukevaa materiaalia ja näkökulmia.

Valpastu ja vuorovaikuta -sivulla kerrotaan tarkemmin Silmuista ja Kasvualustasta.

 

Tulevaisuus

Maailma muuttuu ja me sen mukana. Ideapuu

Muutoksen jäsentämisen avuksi kokoamme tähän osioon näkemyksiä asioista, jotka vaikuttavat metsäalan työn tulevaisuuteen. Yhteinen tekeminen ihmisten ja alan hyväksi nostaa metsäalan profiilia ja sitä kautta varmistaa osaavien nuorten halua suunnata alalle.

Tulevaisuus-blogeissa on erityisesti Metsäalan Johtamisakatemiaan osallistuneiden tekstejä (Vaikuttaja).

 

Työssä opittua

kuvitus_osaamme01_oranssiUudistaminen on välttämättömyys metsässä ja niin myös ihmisen työssä ja elämässä. Ihmiselle uudistuminen antaa mahdollisuuden ideoida uutta, lisätä iloa ja innostusta sekä säilyttää halu jatkaa eteenpäin motivoituneesti.

Tällä blogilla haluamme antaa ideoita ja tukea pieniin muutoksiin arjessa. Niistä syntyy suuri muutos yhteisössä.

Työssä opittua -blogeissa on erityisesti Metsähyvinvoinnin Siivittäjien oivalluksia, ajatuksia ja kokemuksia työelämästä ja sen kehittämisestä entistä mielekkäämmäksi.