Erilaisten ihmisten johtaminen

Metsäalan Johtamisakatemia on alan yhteinen, ihmisiin liittyvien menestystekijöiden pohdinnan paikka. 2019 käynnistetään Metsäalan Johtamisakatemiankurssin jo käyneille ihmisiin liittyvää osaamista syventävä Kurssi II: Erilaisten ihmisten johtaminen.

Erilaisten ihmisten johtaminen

Ihmiset ratkaisevat työyhteisöjen menestyksen. Miten siis johtaa erilaisia ihmisiä yhteisen menestyksen rakentamisessa? Miten tunnistaa ja hyödyntää erilaisiin ihmisiin liittyviä menestystekijöitä? Miten vaikuttaa tehokkaasti verkostoissa, joissa käskyvaltaa ei ole?

Kurssin II tavoitteet:

  • vahvistaa omaa ja organisaation menestystä 
  • oppia paremmin johtamaan perusmotivaatioltaan erilaisia ihmisiä
  • erilaisuuden hyödyntämisen vahvistaminen
  • oppia tietoisesti rakentamaan yhteistä ajattelua ja joustavaa yhteistyötä sekä omassa työyhteisössä että verkostoissa

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Tämä Metsäalan Johtamisakatemian II-kurssi on tarkoitettu Johtamisakatemian I-kurssille osallistuneille. Ensimmäinen kurssi järjestettiin kutsukurssina syksyllä 2019. Myöhemmistä kursseista laitetaan lisätietoa sähköpostilla kaikille, joiden yhteystiedot löytyvät järjestäjiltä. (Päivitä yhteystietojasi: [email protected]).

Vuoden 2020 kurssit

  • Kurssi 2: to-pe 17.-18.9.2020 (HUOM. Ajankohta siirretty maaliskuulta syksylle koronan takia.)
  • Kurssi 3: 1.-2.10.2020

HUOM. Kursseille oli vapaa hakeminen joulukuussa 2019 ja paikat tulivat täyteen. Varasijoille voi toki edelleen hakea mukaan.

Lisätietoja kurssin järjestäjiltä

  • ohjelmajohtaja Heikki Pajuoja, 040 528 4359
  • viestintäkoordinaattori Laura Kammonen, 040 570 4777, laura[email protected]

Teemaan osallistujia johdattavat:

iEQ9-akkreditoidut valmentajat Johanna Muuraiskangas ja Tuija Tähtinen johdattavat kurssilaiset teemaan.

Johanna Muuraiskankaalla on 25 vuoden kokemus orgaisaatio- ja esimiesviestinnän kehittämisestä ja 15 vuotta työtä kouluttajana ja valmentajana. Hänen erityisosaamistaan ovat itsetuntemus ja erilaisuus johtamisen ja vuorovaikutuksen pohjana sekä organisaatio- ja esimiesviestinnän sunnittelu ja kehittäminen.

MMM, yritysvalmentaja Tuija Tähtinen on luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen sekä kokenut asiantuntijaorganisaation esimies ja verkostojen johtaja. Hänellä on yrittäjäkokemusta jo reilun 25 vuoden ajalta ensin mainostoimistoyrittäjänä ja nyt valmennusyrityksen vetäjänä. Koska Tuija on peruskoulutukseltaan metsänhoitaja, on hänellä hyvät lähtökohdat alan erityispiirteiden tuntemiseen.

Syksyn 2019 kurssi

Kurssilaisia syksyltä 2019

Ensimmäinen II-kurssi järjestettiin Majvikissa 5.-6.9.2019. Lue lisää. Alla myös osallistuneiden ajatuksia kurssin annista.