Fasilitointi

Metsäalan Johtamisakatemian toteutus perustuu metsätoimialan tuntevaan ja ammattimaiseen fasilitointiin. Tavoitteena on tarjota osallistujille avoin, virkeä ja vuorovaikutteinen foorumi hyvän johtamisen pohdintaan, ja myös itsensä kehittämiseen yksilönä. Akatemian fasilitoinnissa täytyy vuorovaikutustaitojen lisäksi olla merkittävä sisältöosaaminen akatemian eri teema-alueista.

Fasilitointiin osallistuvat myös muut akatemian toteutuksesta vastaavat.

Tuija TähtinenTuija Tähtinen

MMM, yritysvalmentaja Tuija Tähtinen on luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen sekä kokenut asiantuntijaorganisaation esimies ja verkostojen johtaja. Hänellä on yrittäjäkokemusta jo reilun 25 vuoden ajalta ensin mainostoimistoyrittäjänä ja nyt valmennusyrityksen vetäjänä. Koska Tuija on peruskoulutukseltaan metsänhoitaja, on hänellä hyvät lähtökohdat alan erityispiirteiden tuntemiseen.

Ihmisymmärrys on tämänhetkisen työelämän metataito. Markkinoiden, asiakkaiden, johtamisen ja tulevaisuuden menestyksekäs kohtaaminen edellyttää kykyä aistia muutosta, kuunnella ja kohdata ihmiset heille merkityksellisellä tavalla. Kun osaamme aidosti havaita, hyväksyä ja hyödyntää erilaisuutta, ihmisten vahvuudet on mahdollista saada kestävään käyttöön.

Tähtinen on ollut kehittämässä akatemiakonseptia kurssista 1 alkaen. Hän on toiminut fasilitaattorina kaikilla kursseilla. Tähtinen kuuluu Metsäalan Johtamisakatemian ohjausryhmän sihteeristöön.

tuija.tahtinen(a)valmennuksenvire.fi
http://www.valmennuksenvire.fi/