Mistä alkuun?

kuvitus_idea_ihmiset

Haluamme tukea metsäalan ihmisiä eteenpäin työhyvinvoinnin saralla! Sivulla on esiteltynä erilaisia mahdollisuuksia seuraaviin askeliin.

Huomaa myös, että tilaisuuksia, valmennuksia ja muita puheenvuoroja voi hyvin järjestää myös yhdessä muiden organisaatioiden kanssa. 

Valmennus

Metsähyvinvointi-ohjelman yhteydessä on konseptoitu ja järjestetty valmennuspäiviä, joita on nyt mahdollista tilata suoraan oman organisaation tai muun yhteen kootun ryhmän tueksi. Valmennukset ja puheenvuorot tilataan suoraan järjestäjiltä. Yhteystiedot löytyvät palveluiden yhteydestä.

Ajatuksia ammattilaisilta, asiantuntijoilta ja alustajilta

Olet ehkä kuullut esimerkiksi Metsähyvinvointi-ohjelman ajankohtaistapahtumassa ja Metsäalan Johtamisakatemiassa pidettyjä puheenvuoroja. Tutustu ja ota yhteyttä alustajiin!

Puheenvuoro itse omalle organisaatiolle

Metsähyvinvointi-matkasta ja Johtamisakatemiasta on tehty omat esittelykalvosarjat, jotka löytyvät materiaali-sivulta. Sivulta löytyvissä esittäjän kalvoissa on tarvittava taustatieto, jotta ohjelmasta voi kertoa esimerkiksi oman organisaation tilaisuuksissa. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää esittelysarjoista.

Maksuttomia puheenvuoroja meiltä

Tulemme myös mahdollisuuksien mukaan itse kertomaan ohjelmasta tai ajankohtaisista työhyvinvoinnin asioista erilaisiin tilaisuuksiin. Kysy meiltä lisää!

Blogit ja hankkeet

Olethan tutustunut Metsähyvinvointi-sivuston blogitarjontaan? Työssä opittua ja Tulevaisuus -sarjoissa eri kirjoittajat (Metsämies, Siivittäjä, Tietäjä, Vaikuttaja, Valmentaja) kertovat omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan. Vinkit ovat aivan ilmaisia hyödyntämiseen!

Hankesivuilta löydät myös tiedot ohjelman puitteissa tehdyistä erilaisista työhyvinvointihankkeista. Hankkeisiin tutustuminen antaa varmasti ideoita ja ajatuksia lähteä kehittämään asioita myös omassa organisaatiossa.



Erilaisia työkaluja, palveluita ja tuotteita löydät tältä sivulta!