Materiaali

Ohjelman esittely

Metsähyvinvointi-ohjelman ja jalkauttamisen Powerpoint-esitys tarjoaa perustietoa Metsähyvinvointi-ohjelman viitekehyksestä, missä mennään nyt ja luodaan katse tulevaisuuteen. Esityksen tai sen osia voi näyttää eri tilaisuuksissa. Lataa yllä oleva yleisölle näytettävä esitys (pdf, 0,9 Mb).

Esittäjän tueksi on ladattavissa versio (pdf, 0,7 Mb), jossa puhujakommenttiosioon on sanoitettu tarvittava taustatieto diojen pohjalta.

Annamme mielellämme myös lisätietoa, jos on kysyttävää tai tarvitset esimerkiksi vain osan esityksestä!

Metsahyvinvointi_ohjelma_2010-2017_esite_400

Marraskuussa 2015 julkaistu ohjelman vaiheista ja nykytilasta kertova esite on saatavilla pdf-muodossa. Lisäksi esitteen tekstit ja kuva ovat luettavissa suoraan verkkosivulla.

Paperikappaleita on jaossa Metsähyvinvoinnin tilaisuuksissa. Voimme myös lähettää niitä organisaatioihin tarpeen mukaan esimerkiksi tilaisuuksia varten. Ota yhteyttä ja kysy!

 

 

 

 

 

Johtamisakatemian esittely

Metsäalan Johtamisakatemian kalvosarja (yllä SlideShare-dokumentissa) kertoo akatemian merkityksestä, sisällöstä ja viitekehyksestä.
Lataa: Metsaalan Johtamisakatemian esittely (pdf, 2 Mb). Esittäjän kalvosarjassa on esityksen pitäjälle lisää taustatietoa. Lataa Esittäjän versio (pdf, 0,8 Mb)

Logo

Voit ladata alla olevat logot klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä ja ”Tallenna kuva nimellä”.

Painokelpoisen materiaalin ja logojen tiedustelu: Laura Kammonen ([email protected]).
LogoMetsähyvinvointi