Ilmoittaudu kesäkuun 2016 valmennuspäivään

Metsähyvinvointi-ohjelma tarjoaa 30 ensimmäiselle ilmoittautuneelle valmennuspäivän Vierumäellä to 9.6.2016 klo 9.30-17.00. Päivä on tarkoitettu kaikille metsäalan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille metsäalalla työskenteleville henkilöille. Kutsumme kaikkia metsäalan työhyvinvointia edistäviä henkilöitä Metsähyvinvoinnin Siivittäjiksi.

Huomioithan, että vuonna 2016 järjestetään vain yksi ohjelman tarjoama valmennuspäivä. Siis, tule mukaan!

teemana ”Hyvät tyypit työyhteisössä”

Me ihmiset olemme sekä ajatuksille että toiminnaltamme yllättävän erilaisia. Myös motivaatiomme kumpuaa erilaisista lähteistä. Hyvät tyypit työyhteisössä -valmennuspäivässä testaamme oman tyyppimme ja pohdimme sitä, miten saamme parhaan esille itsestä ja muista. Kaikki tyypit ovat yhtä hyviä ja kaikkia tarvitaan.

Työskentelyn viitekehyksen muodostavat enneagrammi-persoonallisuustyyppi -teoria, positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeisyys.

Jokainen meistä on oppinut jo lapsuudessaan perusstrategian, jonka avulla olemme saaneet turvallisuutta ja selviytymiskokemuksia. Tätä lapsuudessa omaksumaamme selviytymisstrategiaa me sovellamme myös myöhemmin elämässämme eri tilanteissa. Nämä strategiat ilmenevät enneagrammin yhdeksänä tyylinä.

Oman toimintatyylin tunnistaminen antaa keinoja tehdä tietoisia valintoja silloin, kun ”automaattiohjaus” ei palvele hyvinvointia ja hyvää yhteistyötä. Valmennuspäivässä saamme myös hahmotusta sille, miksi me toimimme ja ajattelemme niin eri tavoin. Erilaisuutta lähestytään vahvuuksien kautta: kaikkia tyylejä tarvitaan ja kaikki ovat yhtä arvokkaita.

Hyvät tyypit työyhteisössä -valmennuksen ohjelma.

Valmentaja: MMM, enneagrammiohjaaja Tuija Tähtinen

Ilmoittautuminen

Ohjelma ja ruokailu ovat osallistujille maksuttomia. Matkakulut osallistujat maksavat itse. Peruutuksista 20.5.2016 jälkeen veloitamme jo mahdolliset aiheutuneet kustannukset.

HUOM! Ilmoittautuminen on virallisesti päättynyt, mutta paikkoja on vielä muutama jäljellä. Mikäli haluat mukaan, laita viestiä/soita Lauralle: laura.kammonen(a)metsahyvinvointi.fi, 040 570 4777.

Suoria yhteyksiä julkisilla kulkuvälineillä Vierumäelle on vain harvakseltaan, mutta yhteiskyydit muiden osallistujien kanssa ovat aina järjestyneet joko suoraan muualta tai esimerkiksi Lahden asemalta.

Tule siis mukaan yhteiseen pohdintaamme ja kutsu myös muita, joiden tiedät olevan kiinnostuneita näistä aiheista! Siivitetään yhdessä Metsähyvinvointia!

 

Lue myös

Vuonna 2015 järjestettiin valmennuspäivät kesäkuussa ja lokakuussa.