Metsähyvinvoinnin seminaarit Metsäpäivillä 2019

Metsäpäivät järjestetään tänä vuonna Clario-hotellissa Helsingissä 31.10.-1.11. Lue lisää Metsäpäivien verkkosivuilta.

Metsähyvinvointi-hanke järjestää kaksi hyvinvointia käsittelevää seminaaria Metsäpäivillä torstaina iltapäivällä. Palautuminen, jaksaminen ja ihmisten välinen vuorovaikutus ovat kaikille yhteisiä aiheita; molemmat seminaarit sopivatkin kaikille taustaan katsomatta. Seminaarit järjestetään Ihminen-lavalla.

Palaudu ja onnistu

Liisa Uusitalo-Arola (Kuva: Heidi Strengell)

To 31.10. klo 13.30-13.55

Liisa Uusitalo-Arola, PsL, työpsykologi, psykoterapeutti

Tässä Metsähyvinvoinnin tilaisuudessa käsitellään palautumisen merkitystä terveyden ja suorituskyvyn kannalta. Meillä jokaisella on samat 24 tuntia vuorokaudessa käytettävänä, mutta voimme kuluttaa ne hyvin eri tavoin. Saanko arjesta virtaa vai huomaanko vain odottavani lomaa? Uusitalo-Arola kertoo palautumisen keskeisistä tekijöistä ja luo silmäyksen myös niihin tärkeisiin varomerkkeihin, jolloin palautumiseen tulee kiinnittää huomiota. Uusitalo-Arolalta on keväällä 2019 julkaistu kirja ”Uuvuksissa – Kirja sinulle joka tahdot voimasi takaisin”.

Vaikeita ihmisiä vai täyttymättömiä tarpeita – Miksi työyhteisön hankaluuksia kannattaa tutkailla pintaa syvemmältä?

To 31.10. klo 14.00-14.25

Liisa Uusitalo-Arola, PsL, työpsykologi, psykoterapeutti

Aina ei tule ajatelleeksi, mistä vaikeudet työyhteisössä oikein kertovat. Hankalan olon ja vuorovaikutuksen kitkan voi kuitenkin kääntää arvokkaaksi tiedoksi, jonka avulla johdat viisaammin niin itseäsi kuin muita. Uusitalo-Arola on digimaailmasta innostunut työpsykologi ja psykoterapeutti, joka auttaa meitä ymmärtämään, mikä aiheuttaa hankausta ja millä estää turhautumisen tai konfliktien syvenemistä. Tilaisuuden järjestää Metsähyvinvointi (www.metsahyvinvointi.fi), ja se sopii kaikille taustasta riippumatta.

Tule mukaan Metsäpäiville kuuntelemaan!