Metsähyvinvointi Käpyristeilyllä

Käpyristeily
Paluumatkalla järjestettiin Tuija Tähtisen vetämä valmennustilaisuus jossa käsiteltiin mm. muutoskestävyyttä

Metsähyvinvointi oli mukana 22.-24.4.2016 Käpyristeilyllä. Metsäalan Opiskelijat ry, yhteistyössä METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n kanssa organisoi kaikille metsäalalla työskenteleville ja metsäalalla opiskeleville tarkoitetun Käpyristeilyn Helsingistä Tukholmaan. Metsähyvinvointi oli mukana risteilyllä menomatkan avajaisissa, esittäytymässä ständeillä ja paluumatkan työpajan järjestäjänä.

Risteily kokosi yhteen noin 200 metsäammattilaista ympäri Suomea, niin opiskelijoita kuin pidempään työelämää nähneitä ihmisiä. Avajaisissa olivat puhumassa ylijohtaja Juha S. Niemelä (MMM), puheenjohtaja Håkan Nystrand (METO, LUVA) ja toiminnanjohtaja Liisa Mäkijärvi (Suomen Metsäsäätiö). Metsähyvinvoinnin lisäksi risteilyllä oli mukana useita metsäalan organisaatioita.

Paluumatkalla Metsähyvinvointi järjesti ”Happea ja hyvinvointia – Arjen keinoja lisätä omaa muutoskestävyyttä” -valmennustilaisuuden metsäammattilaisille. Tilaisuudessa pohdittiin muun muassa työelämän muutosta ja miten kehittää omaa kyvykkyyttä vaihtelevissa olosuhteissa. Valmennuksen ohjasi Tuija Tähtinen (Valmennuksen Vire).