Ihmiset ja osaaminen

Metsätaloudessa on käynnissä raju murros, joka muuttaa voimakkaasti toimintamalleja. Tarvitsemme uutta ajattelua johtamiseen, uutta osaamista ja ymmärrystä kokonaisuudesta. Sen varmistaminen, että tämän muutoksen keskellä alan uudistumiskyvyn edellytys, motivoitunut ihminen, voi hyvin, jaksaa ja osaa kehityksen vaatimalla tavalla on Metsähyvinvointi-ohjelman ydintavoite.  Tätä tavoitetta kohden alan organisaatiot ja ihmiset työskentelevät laajassa yhteisymmärryksessä.

Ohjelmassa syntyneet oivallukset ja tulokset sekä paljon muuta on nyt koottu tälle sivustolle. Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että olet ajan tasalla Metsähyvinvoinnista. Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja siinä on tieto sivustolle tulleesta uudesta sisällöstä.

Metsähyvinvoinnin vuosittainen ajankohtaistapahtuma oli tänään 18.11.2014 Finlandia-talolla Helsingissä. Tilaisuuden asiantuntijaesitykset julkaistaan tällä sivustolla 26.11 alkaen. Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä arjen ratkaisuista biotalouden tuomiin uusiin mahdollisuuksiin.

Kirjoittaja

Tuija Tähtinen
MMM, yritysvalmentaja
www.valmennuksenvire.fi