Mahdollisuus antaa tunnustusta työyhteisön hyvälle tyypille

Metsämiesten Säätiön uusitussa strategiassa on nostettu ihminen yhä vahvemmin esille. Uutena elementtinä Säätiö on tuonut myös stipendit työyhteistön hyville tyypeille. Kullekin stipendille pitää olla esittäjiä vähintään viisi. Lue myöntämisperusteet ja kerää porukka ehdottamaan hyvää tyyppiä!

Stipendeistä kerrotaan:

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsäalan, sen yritysten ja yhteisöjen menestys rakentuu työyhteisöjen hyvien tyyppien varaan. Niinpä Metsämiesten Säätiön myöntää vuosittain 500 euron arvoisia stipendejä työssä oleville henkilöille, enintään 1 stipendi/työyhteisön taso/paikkakunta/3 vuotta.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Stipendin myöntämisperusteita eivät ole palvelusvuodet, merkkipäivä tai ulkoinen syy. Stipendiä haetaan lomakkeella Säätiön verkkosivulta. Stipendin esittäjiä tulee olla vähintään 5.

Lue lisää ja täytä stipendihakemus Metsämiesten Säätiön sivulla.

Lisäys 29.1.2019:
Metsämiesten säätiön tiedote 25.1.2019: Puutavara-auton kuljettaja Mika Takalalle ensimmäinen työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi