Ostaisitko meiltä Metsähyvinvoinnin siemeniä?

Hei Sinä,

Tiedätkö mitä Metsähyvinvointi on ja mikä on sen kotipesän, koordinaattorin rooli? Vastaus on yksinkertainen: Oikeastaan olemme kauppiaita ja haluamme myydä sinulle siemeniä, Metsähyvinvoinnin siemeniä.

Siemenet ovat kaikki se ymmärrys, oivalluksen mahdollisuus ja sosiaalinen tieto, joka syntyy Metsäalan Johtamisakatemian ja Metsähyvinvoinnin verkostossa ja mitä sinun on mahdollista saada. Se, jolla kehitämme yhdessä metsäalalle uutta työkulttuuria.

Kun tarjoamme sinulle siemeniä, ei riitä, että vain otat ne vastaan. Siemenet pitää myös laittaa omissa organisaatioissa itämään ja kasvamaan, ehkä vähän lannoittaa ja kastella. Kasvaessaan ja levitessään myös ymmärrys lisääntyy, jolloin asenteen ja kulttuurin on mahdollista muuttua.

Silmut KITEYTTÄVÄT vaikutusmahdollisuuTEMME

Metsähyvinvoinnin Silmuihin on kiteytetty se Metsähyvinvoinnin kautta syntynyt näkemys mahdollisuuksista, eteenpäin vievistä poluista, ja miten jokainen meistä voi vaikuttaa asiaan. Metsähyvinvoinnin tavoitteena on, että hyvinvointi ymmärretään osaksi kannattavaa liiketoimintaa.

Metsähyvinvoinnin Silmut (klikkaa suuremmaksi)

Kun puhutaan ihmisten johtamisesta ja suorituskyvyn kulmakivistä, ollaan aivan liiketoiminnan ytimessä.

Voi jopa sanoa, että Silmut on metsäalan työkulttuurin perusta ja työnteon arvopohja.

Korostamme kuitenkin henkilökohtaista Silmujen tulkintaa, aikaan ja ympäristöön istuvalla tavalla.

Siemenet käyttöön rohkeasti

Sinulle tarjoamamme siemenet ovat kuitenkin sellaisia, että ne eivät kasvata mitään, jos ei usko, että ne toimivat, ei ole rohkeutta tai ennakkoluulottomuutta muutokseen tai luottamusta ihmisiin. Usko, rohkeus ja luottamus.

Siemenet eivät ole kalliita, varsinkaan tuottamaansa satoon nähden. Ne kustantavat ainoastaan vähän aidosti jakamaasi aikaasi, ajattelua, keskustelua ja aktiivista otetta.

Toivomme, että mietit omalta kohdaltasi, mitä siemenet ovat, miten niitä kasvatetaan, ja erityisesti, mitä niistä voi kasvaa?

Ota tänään yksi siemen mukaasi ja laita kasvamaan, huomenna toinen. Ja kun ostat koko pussillisen, ja jaat siitä muillekin, saamme aikaan suuren muutoksen.