Ajankohtaistapahtuma 2016

Vuoden 2016 Metsähyvinvoinnin ajankohtaistapahtuma järjestettiin torstaina 17.11.2016 Finlandia-talossa Helsingissä. Tilaisuuteen kokoontui jälleen salin täydeltä ihmisiä.

Aamupäivällä kuultiin käytännönläheisiä alustuksia ihmisten merkityksestä osana menestystä sekä tänään tarvittavista työverkostotaidoista. Alta löydät esityskalvot.

Iltapäivällä avatiin keskustelu kiteytyksistä, Metsähyvinvoinnin ohjelmavuosien tuloksena syntyneestä näkemyksestä, kuinka hyvinvointituottavuus tukee meitä menestymään – niin yksilöinä kuin yhteisönäkin. Kiteytystä esitellään omalla sivullaan: Valpastu ja vuorovaikuta! Jatkamme yhdessä eteenpäin tämän näkemyksen yhteistä työstämistä ja jalkautusta koko metsäalalla.

Tilaisuudessa julkaistiin myös Metsämiesten Säätiön tuella tehty kirja ”Minä ja me – Uuden ajan metsäjohtamisen työkirja, jonka idea lähti liikkeelle Metsäalan Johtamisakatemian kautta. Työkirja on kaikkien saatavilla: Lataa kirja osoitteen www.metsahyvinvointi.fi/tuotteet kautta.

Alta löytyvät saatavilla olleet esitykset.

Ajankohtaistapahtuma 2016: Kohti tämän päivän työverkostotaitoja

Sauli Brander
Metsäjohtaja Sauli Brander (UPM-Kymmene Oyj): ”Vastuullisuus on hyvää liiketoimintaa”. Yhtiössä edellytetään arvojen mukaista työtä kaikilta. Työterveyshuollolta he odottavat eniten ennakoivaa työtä.
Marko Kesti
Dosentti, kehitysjohtaja Marko Kesti (Mcompetence) havainnollisti, kuinka työhön käytetty aikamme on jakaantunut ja kuinka tehollisen työajan osuuden kasvattaminen pienillä muutoksillakin on liiketaloudellisesti merkittävää.
elina_seppanen
Senior Advisor, HR Elina Seppänen (Sofigate Oy) kertoi verkostoituneen työn vaatimuksista ja onnistumisista. Työssä voidaan käyttää esimerkiksi erilaisia yhteisiä projektien hallintaan ja kehittämiseen sopivia työkaluja, jotka ovat riippumattomia osallistujien ajasta ja paikasta (katso esitys). Verkostoituneessä ympäristössä jokaisen tulee myös miettiä, kuinka itse näkee työnsä, ja jokainen on oikeutettu miettimään omaa paikkaansa ja kehitystään.
arto_kariniemi
Ohjelmajohtaja Arto Kariniemi (Metsäalan Johtamisakatemia) esitteli Metsähyvinvoinnin ohjelmanvuosien tuloksena syntyneen näkemyksen siitä, mitkä asiat ovat keskiössä kun jatkamme eteenpäin. Lue Metsähyvinovinnin Silmuista ja Kasvualustasta lisää seuraavassa kohdassa: Valpastu ja vuorovaikuta!

valpastu-ja-vuorovaikuta

Tutustu Metsähyvinvoinnin Silmuihin ja Kasvualustaan tarkemmin: www.metsahyvinvointi.fi/valpastujavuorovaikuta

marja_viluksela
Marja Viluksela (Ajatuspari) julkisti Metsäalan Johtamisakatemian ideasta lähtönsä saaneen Minä ja me – Uuden ajan metsäjohtamisen työkirjan.

 

tyokirjan_julkistaminen
Metsämiesten Säätiön hallituksen puheenjohtaja Ilpo Tikkanen ja toimitusjohtaja Ilari Pirttilä vastaanottivat ensimmäiset painokset Minä ja me – Uuden ajan metsäjohtamisen työkirjasta.

Voit ladata Uuden ajan metsäjohtamisen työkirjan täältä: www.metsahyvinvointi.fi/tuotteet.

ajankohtaistapahtuma_2016
Osallistujat pääsivät myös yhdessä keskustelemaan Metsähyvinvoinnin Silmujen ja Kasvualustan herättämistä ajatuksista sekä pohtimaan esimerkiksi, millaista osaamista tarvitsemme, jotta tärkeinä pitämämme asiat edistyvät.
ajankohtaistapahtuma_2016_2
Lisäksi pohdittiin Metsähyvinvoinnin Silmujen ja Kasvualustan kautta, mikä lisää yhteistä innostusta sekä kuinka tärkeinä pitämämme asiat kehittyvät osaamisemme ja innostumisemme kautta.
Lisätietoja

Metsähyvinvointi-ohjelman jalkauttaminen:
Laura Kammonen, puh. 040 570 4777, [email protected]
Arto Kariniemi, puh. 040 530 7158, [email protected]

Katso lisää

Lue ja katso tallenteita edellisten vuosien tapahtumista:

Ajankohtaistapahtuma 2015
Ajankohtaistapahtuma 2014