Otetaan kevät vastaan Käpyristeilyllä 22.4. – 24.4.

Kuiva käpy

Metsäalan Opiskelijat ry  – yhteistyössä METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n kanssa organisoi kaikille metsäalalla työskenteleville ja metsäalalla opiskeleville tarkoitetun Käpyristeilyn Helsingistä Tukholmaan. Metsähyvinvointi on mukana risteilyllä menomatkan avajaisissa ja paluumatkan työpajan järjestäjänä.

Tässä on tilaisuus lisätä hyvinvointiaan sekä kevättä juhlimalla että omaa muutoskestävyyttään vahvistamalla. Toivon, että meitä Metsähyvinvoinnnin Siivittäjiä on sankoin joukoin mukana.

Käpyristeilyn Metsähyvinvointi-työpaja 23.4. klo 16.30 – 18.30:

Happea ja hyvinvointia – arjen keinoja lisätä omaa muutoskestävyyttä

Meillä on koko elämämme ajan kumppanina muutos – halusimme tai emme. Muutos tulee usein näennäisesti yllätyksenä ja tahdostamme riippumatta. Tuntuu, että tehtäväksemme jää vain sopeutua. Osa kuitenkin menestyy ja voi hyvin muutoksenkin keskellä. Mitä voimme näistä muutoskyvykkäistä yksilöistä ja organisaatioista oppia? Miten suhteestamme muutokseen voi tehdä siedettävän tai jopa kukoistavan ja innostavan? Näitä teemoja pohdimme yhdessä paluumatkan työpajassa ja löydämme käytännön keinoja oman muutoskestävyyden vahvistamiseen.

Työpajan ohjaa MMM, yritysvalmentaja Tuija Tähtinen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen risteilylle.

mariellaatsea-12605-1130x369px