metsäammattilainen

Otetaan kevät vastaan Käpyristeilyllä 22.4. – 24.4.

Metsäalan Opiskelijat ry  – yhteistyössä METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n kanssa organisoi kaikille metsäalalla työskenteleville ja metsäalalla opiskeleville tarkoitetun Käpyristeilyn Helsingistä Tukholmaan. Metsähyvinvointi on mukana risteilyllä menomatkan avajaisissa ja paluumatkan työpajan järjestäjänä. Tässä on tilaisuus lisätä hyvinvointiaan sekä kevättä juhlimalla että omaa muutoskestävyyttään vahvistamalla. Toivon, että meitä Metsähyvinvoinnnin Siivittäjiä on sankoin joukoin mukana. Käpyristeilyn Metsähyvinvointi-työpaja 23.4.… Lue lisää Otetaan kevät vastaan Käpyristeilyllä 22.4. – 24.4.

Juurta jaksain

Metsillä, kuten kulttuurillakin, on monenlaisia hyvinvointimerkityksiä ihmisille. Lusto yhdistää toiminnassaan nämä molemmat. Metsäkulttuuriset näkökulmat ja ympäristön luonnon omat oppimisympäristöt luovat ainutlaatuiset puitteet museon toiminnalle Punkaharjulla, kansallismaiseman kainalossa. Hankkeessa yhdistellään elementtejä uudenlaisiksi yhteisöllisesti rakennetuiksi museopalveluiksi Luston kokoelma-, näyttely- ja museopedagogiikkaosaston toimesta.

Hanke alkoi 2014 ja jatkuu vuoteen 2016 asti.

Yhteyshenkilö

Helkamari Knaapi
puh. 050 585 4004
helkamari.knaapi[at]lusto.fi
Lusto

Mitä pitäisi opetella?

Katso mitä Maikki Kropsu Metsä Groupista miettii metsäalalle tyypillisen sitkeyden hyvistä ja huonoista puolista. Lisäksi hän kertoo mitä hän on oppinut omasta esimiestoiminnastaan.

Tulevaisuuden johtajuus

Miten hajautetuissa organisaatioissa kehitetään johtajuutta? Yliopettaja Pasi Pakkala Mikkelin ammattikorkeakoulusta nostaa esille asioita huomioiden metsäalan ominaispiirteitä ja näkemiään kehittämistarpeita.

Metsähyvinvointi

Asiamies Ilari Pirttilä Metsämiesten Säätiöstä avaa Metsätalouden työhyvinvoinnin kehittämisohjelman syntyä, tämän hetkistä tilannetta ja tavoitteita. Ilari on myös löytänyt oivalluksen ja yllätyksen.