Henkilöstön jaksaminen

Otetaan kevät vastaan Käpyristeilyllä 22.4. – 24.4.

Metsäalan Opiskelijat ry  – yhteistyössä METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n kanssa organisoi kaikille metsäalalla työskenteleville ja metsäalalla opiskeleville tarkoitetun Käpyristeilyn Helsingistä Tukholmaan. Metsähyvinvointi on mukana risteilyllä menomatkan avajaisissa ja paluumatkan työpajan järjestäjänä. Tässä on tilaisuus lisätä hyvinvointiaan sekä kevättä juhlimalla että omaa muutoskestävyyttään vahvistamalla. Toivon, että meitä Metsähyvinvoinnnin Siivittäjiä on sankoin joukoin mukana. Käpyristeilyn Metsähyvinvointi-työpaja 23.4.… Lue lisää Otetaan kevät vastaan Käpyristeilyllä 22.4. – 24.4.

Sydän

Mielekästä työtä

Ajatteletko koskaan, mitä ajattelet työstäsi? Mitä työsi merkitsee sinulle? Mikä tekee työstäsi mielekästä – juuri sinulle? Mikä on asenteesi työhön? Jokaisella meistä on siihen oma tarinansa ja myös oikeus kertoa se. Se, että tunnemme vahvuutemme ja käytämme niitä työssämme tuo lisää mahdollisuuksia, motivaatiota ja energiaa. Aito kiinnostus kertoo suunnasta, josta vahvuutemme löytyvät. Työn mielekkyys on… Lue lisää Mielekästä työtä

Metsähoitoyhdistysväen hyvinvointi

Metsänhoitoyhdistyslain uudistaminen muuttaa yhdistysten toimintaa ja vaatii henkilöstöltä kykyä sopeutua uuteen tilanteeseen. Metsänomistajien liitot Etelä-Suomi ja Länsi-Suomi toteuttivat hankkeen henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi ja muutoksen viemiseksi läpi hallitusti. Työhyvinvoinnin kannalta on tärkeää panostaa kaikkien työntekijöiden kuuntelemiseen ja osallistamiseen. Tavoitteena oli yksi yhteinen organisaatio, jossa on hyvä tehdä työtä metsänomistajien hyväksi.

Hanke alkoi vuonna 2013 ja päättyi 2014.

Yhteyshenkilö

Marko Mäki-Hakola
Puh. 040 5026810
marko.maki-hakola[at]mtk.fi
MTK

Laajavastuinen yrittäjyys

On pitänyt oppia lisää aiemmin metsäyhtiöille kuuluneita tehtäviä. Näin ollen osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on menestymisen yksi keskeinen edellytys. ”Tulevaisuus näyttää hyvältä” sanoo toimitusjohtaja Timo Tolppa, Metsäkonepalvelu Oy:stä.