Metsäalan Johtamisakatemia saa jatkoa II-kurssilla ja lisäkurssilla

Metsäalan Johtamisakatemian kursseja on kesään 2019 mennessä järjestetty jo 12, ja niille on osallistunut noin 270 vaikuttajaa. Lokakuussa järjestetään 13. kurssi.

Syksyllä 2019 akatemian kurssit saavat uudenlaista jatkoa akatemian II-kurssin sekä erityisen lisäkurssin muodossa. Kummallekin kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Erilaisten ihmisten johtamiseen keskittyvä Johtamisakatemian II-kurssi kokoaa syyskuussa joukon metsäalan ylintä johtoa Majvikiin. Kurssilla vahvistetaan mm. taitoa tunnistaa ja hyödyntää erilaisiin ihmisiin liittyviä menestystekijöitä, sekä pohditaan miten vaikuttaa tehokkaasti verkostoissa, joissa käskyvaltaa ei ole. Lue lisää II-kurssin teemasta ja ohjelmasta. Seuraava kurssi on suunniteltu järjestettävän keväällä 2020.

Marraskuussa järjestetään Johtamisakatemian lisäkurssi Johtaminen painetilanteissa. Valmennuksessa vahvistetaan tilannetajua ja saadaan käytännön keinoja, jotka ovat sovellettavissa muun muassa työpaikan haastaviin keskusteluihin, neuvotteluihin ja konflikteihin. Kurssille voivat hakea mukaan akatemian I-kurssille aiemmin osallistuneet johtajat. Lue lisää teemasta ja ohjelmasta.

Lisätietoa

  • ohjelmajohtaja Heikki Pajuoja, 040 528 4359
  • viestintäkoordinaattori Laura Kammonen, 040 570 4777, etunimi.sukunimi@metsahyvinvointi.fi

Hankkeen rahoittaa Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi.